en bild

Cityakuten Rehab & Sport söker nya Fysioterapeuter

Information om arbetsplatsen

Vi som jobbar här är legitimerade fysioterapeuter/sjukgymnaster med hög kompetens och många års erfarenhet av OMT, idrottsmedicin och träning. Vi har ett mycket nära samarbete med Cityakutens Ortopedicenter och med Cityakutens Vårdcentral.
Tillsammans med ortopedspecialisterna har vi tagit fram gemensamma arbetssätt för att på bästa sätt erbjuda skräddarsydd specialistvård för att möta de behov som varje enskild patient har. Vårt uppdrag är att erbjuda vård för landstingspatienter, försäkringskunder och privatkunder.
Vår klinik är mycket centralt belägen vid Hötorget i Stockholm med stora ljusa lokaler och stor träningsyta.
Vi erbjuder även våra kunder diagnostiskt ultraljud utfört av legitimerad fysioterapeut.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Holländargatan 5, Stockholm

Arbetsuppgifter

Hos oss på Cityakuten Rehab & Sport arbetar vi med kliniskt arbete i form av bedömning och behandling av patienter med besvär från neuromuskuloskeletala systemet. Vi samarbetar med ortopedspecialisterna kring många av våra patienter och har bland annat tagit fram gemensamma rutiner för att säkerställa bästa möjliga pre- och post-operativa omhändertagande. Arbetet tillsammans med kollegor och ortopeder är under ständig utveckling i vår strävan efter att optimera vården för våra patienter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har specialistkompetens enligt Fysioterapeuternas specialistordning inom Idrottsmedicin, OMT, Smärta eller Ortopedi.

Personliga egenskaper

Om du tycker om nya utmaningar, är ambitiös och vill vara med och utveckla verksamheten ska du söka jobb hos oss! Med god samarbetsförmåga och en positiv personlighet kommer du att passa perfekt i vårt team.

Tillbaka till Lediga tjänster