en bild

Tandhygienist, Bjärnum - Hässleholm

Information om arbetsplatsen

Vi är en liten välrenommerad klinik som växer. För närvarande är vi en tandläkare 2 tandsköterskor och en tandhygienist. Vi behandlar patienter i alla åldrar. Ett gott samarbete med specialistkliniker finns etablerat. En av våra ledstjärnor är att vi vill ge en modern, rationell högkvalitativ tandvård med patienten i centrum. Vi ligger samlokaliserad med en privat vårdcentral.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Algatan 12, Bjärnum

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med barn och vuxna. Vi har även ett stort antal patienter som tidigare gått till parodontologklinik. Vi jobbar i team för att få patienterna så friska som möjligt. Därav kan viss assistans hos tandläkare komma att ske i syfte att vara utvecklande av vården och den gemensamma kompetensen. Vår tandhygienist har en central roll i vår barn och ungdomstandvård. Utbildning och utveckling är centralt i klinikens verksamhet.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du är en erfaren legitimerad tandhygienist men även nyutexaminerade kan komma i fråga. Viktigt är att du har en positiv patientprofil med i arbetet med beteendeförändringar hos patienter. Vi ser det som meriterande om du tidigare arbetat med stödbehandling av patienter med grav parodontit.

Personliga egenskaper

Vi ser gärna att du är en framåt glad person som älskar att jobba i team. Eftersom vi för tillfället är en relativt liten klinik så värdesätter vi personliga egenskaper högt.

Tillbaka till Lediga tjänster