en bild

Tandhygienist Örkelljunga 75%

Information om arbetsplatsen

Kliniken är belägen i en ljus lägenhet i centrala Örkelljunga. Den består av tre moderna behandlingsrum, steril, reception, väntrum och personalutrymme. Idag arbetar här en tandläkare, två tandsköterskor och en receptionist. Kliniken har tidigare haft en hygienist och patienterna är vana och bekväma med att träffa tandhygienist. Väletablerad och har gott om patienter, i dagsläget kö för nya patienter.

Adress:
Järnvägsgatan 2 C, Örkelljunga

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta både med egna patienter samt i team med tandläkaren. Både undersökningar och rena hygienistbehandlingar. Då vi är en liten klinik ingår även visst sterilarbete. Receptionist finns som sköter kallelser och betalning i stor omfattning. Vi arbetar med journalsystemet Opus.

Kvalifikationer

Tandhygienistlegitimation. Erfarenhet är meriterande men störst vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Du ska vara positiv och ha stor förmåga att visa empati för patienterna. Vi är ett sammansvetsat team så stor vikt läggs på förmågan att fungera i gruppen. Nyfiken på att utveckla både dig själv och verksamheten.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Tjänsten är på 75%
Timmarna kan förläggas så att det passar just dig.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
30 timmar
Tillträdesdatum:
Omgående
Sista ansökningsdag:
2022-08-31

Information om tjänsten lämnas av

Sanne Rülf Edmark

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: sanne.rulf.edmark@ptj.se