en bild

Tandhygienist

Information om arbetsplatsen

Vill du veta mer om oss besök vår hemsida: www.elvanstandlakare.se

Adress:
Elvanstandläkare, Göteborg

Arbetsuppgifter

Arbetet är variationsrikt och består av traditionellt tandhygienistarbete, undersökningar på barn och vuxna, delegerat arbete med viss assistans till allmäntandläkare och eventuellt specialister. Vi arbetar enligt solo-group konceptet. Vi bedriver idag all form av tandvård i en fantastisk arbetsmiljö med mycket modern design.
Tillträde enligt överenskommelse.

Kvalifikationer

Det är en fördel om du som söker har några års yrkeserfarenhet men det är inte ett måste. Du kommer att ha stora möjligheter att utvecklas hos oss. Stor vikt lägges vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som brinner för ditt arbete och vill utvecklas inom din yrkesroll. Ett gott ordningssinne, noggrannhet, empati samt hög servicenivå förväntas. Att ligga steget före vid planering och förberedelser förväntas likaså. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet såsom engagemang, flexibilitet och god samarbetsförmåga.

Vi vill att du delar vår vision och våra värderingar. Som medarbetare hos oss representerar du dig själv och kliniken. Det är viktigt att du är social och vill bidra till att bilda ett starkt team med hög kompetens och hög servicenivå.

Tillbaka till Lediga tjänster