en bild

Tandhygienist -Göteborg

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst. Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Information om arbetsplatsen

Vi söker en tandhygienist för ca 30-40 timmar /vecka . Tjänsten är provanställning i 6 månader och blir heltidstjänst längre fram.

Verksamheten innefattar i stort sett all form av tandvård i en fantastisk arbetsmiljö.

Vi arbetar i en positiv anda där teamarbete och utveckling av verksamheten är naturliga inslag. Vi tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande och strävar efter att engagera alla medarbetare i klinikens utvecklingsarbete.
På kliniken, som har 4 behandlingsrum, arbetar idag 9 duktiga medarbetare.

Entusiasm och omtanke är nödvändiga egenskaper.
Det är viktigt med teamkänsla,

Vill du bli en del av vårt team är du välkommen med din ansökan!

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Tandläkarhuset, Göteborg

Arbetsuppgifter

Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov och i alla åldrar. Du får därför användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten också ställer krav på både kreativitet, empati och servicekänsla.
Du har egna patienter och är med och tar hand om klinikens akutpatienter. Du arbetar även med förbyggande munhälsa och uppsökande tandvård på äldreboenden 2-4 ggr/månad

Kvalifikationer

Du är utbildad tandhygienist och har önskvärt några års erfarenhet inom yrket. Det är meriterande om du har erfarenhet från journalsystemet Opus. Du har mycket goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och i skrift.

Personliga egenskaper

Söker ärlig, glad och positiv medarbetare .Naturligtvis flexibel och samarbetsvillig.
För oss är det viktigt att du är servicefokuserad och har en professionell inställning mot patienter och medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster