en bild

Tandsköterska

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.
Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.
Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.
Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Information om arbetsplatsen

Vi är ett framåt gäng som drivs av att vilja skapa en god och bra tandvård för alla åldrar. Efter att ha startat upp kliniken som lagts ner av Folktandvården rullar vi på för fullt efter 6,5 år. Kliniken består för närvarande av 1 tandläkare, 1 tandhygienist och 3 tandsköterskor. Vi är samlokaliserade med den privata vårdcentralen - som just bytt ägare - på orten.

Då nu en av våra nya sköterskor nu blivit headhuntad och väljer att arbeta närmre hemorten söker vi en erfaren tandsköterska eller du som är relativt ny- men vill utvecklas. Vi har gott om vuxna patienter samt vårdansvar för drygt 500 barn. Vi vill leverera tandvård av hög kvalité. Vi vill vara det naturliga valet i området.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Algatan 12, Bjärnum

Arbetsuppgifter

Assistans, sterilarbete, profylax, röntgen, anestesi och viss administration. På sikt vill vi utveckla ett delegerat arbetssätt.

Kvalifikationer

Examinerad tandsköterska. Tilläggsutbildning i kompositterapi, depuration, anestesi är meriterande. Då vi är en liten klinik lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper.

Personliga egenskaper

Vi värdesätter initiativtagande, flexibilitet och social kompetens.

Tillbaka till Lediga tjänster