PTJ Dental – en ny karriärväg inom Praktikertjänst

Vi vill vara det självklara valet för alla tandläkare som vill arbeta privat. Därför lanserar vi nu PTJ Dental, en ny verksamhetsform inom Praktikertjänst där alla tandläkare går in som anställda, utan att bli delägare med ansvar för en verksamhet.

PTJ Dental är med andra ord en helt ny karriärväg inom Praktikertjänst för tandläkare som vill arbeta privat. De mottagningar som drivs inom PTJ Dental erbjuder allt från allmäntandvård, specialisttandvård och akuttandvård.

Det som knyter samman samtliga tandvårdsverksamheter inom Praktikertjänst är att vi håller högsta odontologiska kvalitet. Vi strävar också alltid efter att ge våra patienter bästa möjliga bemötande. Vi är därför stolta att i åtta år på raken haft branschens nöjdaste patienter enligt Svenskt kvalitetsindex.

Intresserad av att bli anställd på en verksamhet inom PTJ Dental?

Vår vision är att vara Sveriges mest attraktiva vårdbolag, både för patienter och medarbetare. För att nå dit behöver vi ha Sveriges bästa medarbetare. Det ställer också krav på oss som arbetsgivare.

Som tandläkare inom PTJ Dental kan du själv påverka om du vill inrikta dig på att exempelvis utvecklas odontologiskt, forskning eller fokusera på ditt ledarskap.

Vad kan vi erbjuda dig:

  • Vi strävar efter att det ska vara nära till beslut och du omger dig med kompetenta kollegor.
  • Stort gehör för dina tankar och idéer om hur tandvården kan utvecklas. Detta gäller både för ditt team, den klinik du arbetar på och för alla verksamheter inom PTJ Dental.
  • Möjlighet till personlig utveckling. Som anställd inom PTJ Dental har du tillgång till en stor mängd utbildningar inom PTJ Akademi.
  • Tillgång till ett stort nätverk av kollegor och specialistkompetenser inom Praktikertjänst.
  • En god arbetsmiljö med hög trivsel och kamratskap.
  • Marknadens bästa journalsystem Frenda.

Nyfiken på lediga tjänster inom PTJ Dental? Klicka här för att komma till våra lediga tjänster

Kontakta oss redan idag genom att mejla till ptjdental@ptj.se.

Intresserad av att sälja din verksamhet till PTJ Dental?

PTJ Dental planerar att etablera verksamheter över hela landet. De mottagningar som drivs inom PTJ Dental erbjuder allt från allmäntandvård, specialisttandvård och akuttandvård. Vår primära geografiska fokus ligger på de tio största städerna i Sverige.

Idag ingår följande verksamheter i PTJ Dental: Danakliniken, Tandvården Sergel, Cityakuten Tand, Kungsgatan 48, Tandvårdshuset Vetlanda, Bredgränd, Flora samt Ystad, Veberöd och Sjöbo. 

Är du intresserad av att sälja ditt företag till PTJ Dental? Kontakta oss genom att skicka ett mejl till ptjdental@ptj.se!

Blocks

Lediga tjänster

Praktikertjänst finns i 220 av landets 290 kommuner och flera av våra mottagningar söker nya medarbetare. Se vilka lediga tjänster vi har just nu.

Lediga tjänster

PTJ Akademi

Utbildning och verksamhetsutveckling är prioriterade områden för Praktikertjänst. Vi erbjuder både kortare kurser och efterutbildningar som löper över flera år.

 

Ta nästa steg!