Kategorier för sidan Karriär

”Jag har kunnat välja teknik och utrustning efter min egen kunskap och behov”

Erik Ardesjö är uppvuxen i Lindesberg och utbildade sig vid Karolinska Institutet och arbetade därefter i Uppsala i 15 år där han även specialistutbildade sig. För fyra år sedan flyttade han med familjen tillbaka till Örebro där han arbetat som specialist på Folktandvården.

Erik-Ardesjö..png

- Jag blev färdig specialist för drygt elva år sedan och har haft en dröm om att starta en egen verksamhet ända sedan tandläkarhögskolan. Nu har jag kunskapen och erfarenheterna och tyckte att det var dags att slå till, säger Erik Ardesjö, tandläkare och specialist i endodonti på Endodonti Örebro.

Det har från start varit ett stort intresse för verksamheten och mottagningen siktar på att ha korta väntetider och att ta emot patienter inom både allmäntandvård och specialisttandvård.

- Det har varit fantastiskt att starta upp den här verksamheten och jag har kunnat välja teknik och utrustning efter min egen kunskap och behov. Vi jobbar exempelvis delvis trådlöst och med det senaste mikroskopet och helt ny sterilutrustning, säger Erik Ardesjö.

Blocks

Så fungerar det att vara delägare och verksamhetsansvarig

I din roll på Praktikertjänst har du och mottagningen det stora bolagets trygghet i ryggen både när du ska starta en verksamhet och när du är igång. Du ansvarar för den dagliga driften på mottagningen och har friheten att påverka hur du vill bedriva vård.

Klicka här