en bild

Bli anställd

Vi vill vara det självklara valet för alla som vill arbeta med vård.

Bli anställd

PTJ Dental

Visste du att en av tre tandvårdspatienter träffar någon av våra tandläkare?

Vi vill vara det självklara valet för alla tandläkare som vill arbeta privat. Därför lanserar vi nu PTJ Dental, en ny verksamhetsform inom Praktikertjänst där alla tandläkare går in som anställda, utan att bli aktieägare med ansvar för en verksamhet.

De mottagningar som drivs inom PTJ Dental verkar inom allmäntandvård, specialisttandvård och akuttandvård. PTJ Dental är med andra ord en helt ny karriärväg inom Praktikertjänst för dig som vill arbeta privat.

Som tandläkare inom PTJ Dental kan du själv påverka om du vill inrikta dig på att utvecklas odontologiskt, inom forskning eller fokusera på ditt ledarskap.

Vill du vara en del av vår resa och hjälpa oss att fortsätta utveckla vården i Sverige?

Läs mer om PTJ Dental

Branschens mest nöjda medarbetare

En av våra ambitioner är att ha branschens nöjdaste medarbetare. I Praktikertjänstkoncernen arbetar drygt 9 000 personer på verksamheter över hela landet. Företagets unika affärsmodell innebär att de 1 900 aktieägarna själva arbetar i verksamheterna som tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster/fysioterapeuter, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister. På mottagningarna arbetar även tandsköterskor, receptionister, läkarsekreterare, undersköterskor, röntgensjuksköterskor, biomedicinska analytiker, rehabiliteringspersonal, personliga assistenter, vårdadministratörer och många fler. På kontoret i Stockholm arbetar cirka 300 personer med bland annat administration, kvalitetssystem, stöd och rådgivning.

PTJ Akademi

Utbildning och verksamhetsutveckling är prioriterade områden för Praktikertjänst. Vi erbjuder både kortare kurser och efterutbildningar som löper över flera år.

 

Ta nästa steg!

Ett unikt bolag

Vi har en unik ägarmodell där vi som utför vården också äger företaget. Strukturen borgar för hög kvalitet och service, vilket årligen bekräftas i mätningar från exempelvis SKL och Svenskt kvalitetsindex.

Möt våra praktiker

Ladda fler artiklar