en bild

Jobb & Karriär

Praktikertjänst finns av ett enda skäl: att skapa förutsättningar för oss som arbetar i vården att göra ett så bra jobb som möjligt för våra patienter.

Jobb & Karriär

Driva en verksamhet eller jobba som anställd - valet är ditt!

Vårt mål är att vara det självklara valet för alla som vill arbeta inom privat vård. Du som är intresserad av att driva och utveckla en verksamhet kan välja att gå in som aktieägare. Om du hellre vill arbeta som anställd på en av våra många verksamheter finns det flera andra möjligheter till karriär inom bolaget. Valet är ditt! 

Välkommen till after work för tandläkare!

Vi på Praktikertjänst vill bjuda in dig till en kväll med både nytta och nöje. Alla tandläkare, oavsett om du arbetar på Praktikertjänst eller ej, är välkomna att mingla! Under kvällen får du träffa representanter från Praktikertjänst, våra inköpspartners och även lyssna till en spännande gäst. Kika när vi är i en stad nära dig och anmäl dig redan idag!

 

Läs mer och anmäl dig här

Tillsammans blir vi bättre

På åttiotalet var det två. Idag är det fyrtio myndigheter som kontrollerar och ställer krav på oss i vården, varav hälften genom aktiv tillsyn och inspektion. Det tycker vi är bra, för det hjälper oss att bli bättre. Hos oss ska det vara lätt att göra rätt, vi håller koll åt dig. Det är bara en av fördelarna med Praktikertjänst.

PTJ Akademi

Utbildning och verksamhetsutveckling är prioriterade områden för Praktikertjänst. Vi erbjuder både kortare kurser och efterutbildningar som löper över flera år.

 

Ta nästa steg!

Guldhjärtat - Praktikertjänsts pris för bättre vård

För att lyfta fram olika initiativ har Praktikertjänst instiftat utmärkelsen Guldhjärtat som hyllar initiativ, medarbetare och ledare som på något sätt utmärkt sig extra, för att i tanke och handling agera efter Praktikertjänsts värderingar: Professionalism, Omtanke och Nytanke.

Läs mer

Är du nyfiken på att veta mer om vad det innebär att vara en del av Praktikertjänst?

Vill du styra över din tid? Hos oss får du mer frihet, större inflytande, ansvar och möjlighet att växa. Om du föredrar material att skriva ut för läsning i soffan eller på resan så kan du ladda hem vår broschyr här.

Vår rekryteringsfolder hittar du här

Senast publicerat

Ladda fler nyheter